Velence-Toszkána workshop 3.0

2019. ÁPRILIS 24-28. VELENCE – TOSZKÁNA, OLASZORSZÁG

A tavalyi nagyon jó hangulatú toszkán workshopot készülünk ismételni. Az ismétlés azt jelenti, hogy most is 5 napra megyünk, most is gyönyörű modelleket viszünk álomszép ruhákban. Ez alkalommal is 4 fotós és 1 pihenő napot tervezünk.

Ami újdonság lesz azok a helyszínek, a napok beosztása. Első nap hajnalban indulunk, hogy minél hosszabban, az este fényeibe belecsúszva fotózhassunk Velencében. Másnap szintén esti-délutáni programban fotózunk, ekkor már elérve a toszkán domboldalakat, Montelpulciano-ig készülünk lebuszozni. A 3. napot álmodunk nektek valami kastélyos, dekorációs hangulatot, majd a 4. napon lesztek szabadok. Visszafelé utolsó állomásunk Vicenza.

Az utazás után májusban tervezünk egy utómunka-utánérzés napot is az NDustrialStudiosban. Mivel a 2. workshopnál nem sikerült egy dátumot sem összehoznunk ezért idén előre meghirdetjük ennek dátumát.

Szeretettel várunk mindenkit

aki szeret csodaszép modelleket gyönyörű helyeken fotózni,

aki szeret utazni, szereti az olasz hangulatokat

aki szeret kollégákkal együtt lenni, közös élményeket gyűjteni.

A hallgatók tudásszintje különböző, a résztvételhez nem szükséges gyakorló fotósnak lenni. Tudásszint szerinti csoportokra osztjuk majd a hallgatókat. Maximum 10fő/hallgató/oktató csoportjaink lesznek.

Részletesebb info itt.

A workshop részvételi díja:

189.000 FT
(Toszkána ws 1.0 és 2.0 résztvevőknek 169 000 HUF)

ami magában foglalja a 5 napos toszkánai oktatást, az utazást, a szállást + reggelit, valamint a külön időpontban megtartott budapesti utómunka napot is. Jelentkezéskor 89.000 Ft előleget kell majd befizetni.

Érdeklődni és jelentkezni a jaksaszipliws@mail.com email címen, valamint a +36 20 515 08 99 (Tomi), illetve a +36 20 429 00 59 (Timi) telefonszámon lehet.

@INSTAGRAM