New York work/funshop 2.0

2022. május 17-25. New York

8 éjszaka – 9 nap

New York és azon belül Manhattan számomra a világ közepe, egy kis félszigetben összesűrítve. Benne a történelem szimbiózist alkot a legújabb építészettel. Hihetetlen mennyiségű ember dolgozik, él egy elsőre zajos, zűrös, ám hosszabban megfigyelve meglepően jól működő harmóniában. Manhattan a legizgalmasabb kavalkád, az egész világ képviselteti magát benne. Grandiózus épületek, utak, parkok alkotják a világon egyedülálló módon.

A NY workshop 1.0 tapasztalatából a 2.0 egy kicsit más lesz, ahogyan erre a név is utal. Egyszerre lesz utazásos élmény és workshop. 2 nappal hosszabb lesz, hogy több szabad program férjen bele. Van pár látnivaló, ahol a fotózás nem engedélyezett, de nagy élmény, nem hagyhatjuk ki. 3 napon fogunk együtt fotózni és lesz plusz 1 napra még szervezett modell, ahol a hallgatók egyénileg fotózhatnak. Kint élő modelleket szervezünk majd a fotózásokra. Főként street és fashion tematikában. Fotózunk a Brooklyn Bridgenél, Sohoban, High Line legszebb részén, Grand Centralnál, az Oculusnál, a Rockefeller Centernél. A Vessel csodás, új elem, a környezete is lenyűgöző. Kompozunk majd Brooklynba és ott is fotózunk. Kihasználjuk majd, hogy ez a város tényleg sosem alszik, estéket töltünk majd a Broadway-en és a Times Square-en. A Staten Island Ferry kihagyhatatlan program. 😊 A nem modellfotózásos helyszínek között pedig a World Trade Center, Edge, MOMA, rooftop bar, B&H, Adorama (mindjárt az elején) kihagyhatatlan. Lesz idő vásárolni, múzeumba, istentiszteletre menni. Az egyik legnagyobb kedvencem a biciklizés Manhattanben is belefér így majd.

Manhattan zajos, nyüzsgő, izgalmas város, klasszikusan oktatni nem lehet benne. Inkább a lehetőséget teremtjük meg, hogy különleges helyen, nagyon szép képeket fotózhassatok. Szeretnénk minél több helyre eljutni veletek, így a fotónapokon dinamikus, nagy terhelésű napokra számítsatok. A komponálással kapcsolatos elméletet a nulladik napon itthon átvesszük. Ennek a workshopnak a súlypontja NY. Aki lassabb, kommunikációra, beállításokra, részletekre fokuszáló oktatásra vágyik, annak egy következő glamour workshopot ajánlunk.

A workshop részvételi díja:

399.000 Ft + repülőjegy

8 éjszaka 9 nap (+1 az időeltolódás miatt)

+0. nap elméleti oktatás és ismerkedés az NDustrial, vagy Madison Studióban

A részvételi díj tartalmazza  a manhattani szállást, 3 nap lesz szervezett fotózás  modellekkel, fashion és street ruhában. 1 nap szervezett szervezett, de nem irányított fotózás.

A repülőjegy, ESTA intézésében segítünk majd. A repülőjegyre a 2018-as workshop árait tudjuk megadni irányadónak, kb. 150ezres tétellel kell tervezni. Az utazás egyéni dátumokon is tervezhető, a NY-i szállás időpontja a fix.

A meghirdetett ár 3 részletben fizetendő. Az 1. részlet a repülőjegy megvásárlása + 50% (199 000), a 2. részlet indulás előtti héten (200 000). Az ár a dollár árfolyam 5% feletti változás esetén a változás mértékének megfelelően változik a még fizetendő részletekre.  A dollár eladási árfolyama 315Ft a workshop kiírásakor (2022.02.24).

A workshop maximum hallgatói létszáma 12 fő.

Érdeklődni és jelentkezni a jaksa@timeapictures.com email címen, messengeren, (leggyorsabb) valamint +36 20 429 00 59  telefonszámon lehet.

Várunk szeretettel!

Jaksa Tímea