A timeapictures weboldal már nem csak egy tevékenységet, és nem is csak egy embert jelent. A fotózás, az oktatás, a kiadó enteriőr stúdiók, rendezvényhelyszín és a jótékonysági események szervezése egyaránt a munkánk, az életünk része.

Tímea 2017 óta elsősorban a stúdiók (NDustrialStudios, Stúdió Madison) dekorálásával, irányításával foglalkozik. Nagyon szeret tanítani, itthon glamour workshopokat, külföldön portré és esküvőfotós workshopokat szervez. Fotózni többnyire olyan projekteket vállal, melyhez emberileg, érzelmileg kötődik.

Laci 2017-től, Kanada után immár Magyarországon is vállal esküvői fotózásokat, így nagy örömmel vettük, hogy csatlakozott csapatunkhoz.

Kati a stúdiók irányításában vesz aktívan részt és a rendezvényhelyszínt vezeti. Továbbra is vállalja weboldalak készítését és videóvágásban is aktív.

Jaksa Tímea

Jaksa Tímea

fotós
Sosem tudok jól rövid bemutatkozást írni (uppsz, máris elbuktam egy mondatot). Így azt hiszem jobb, ha el sem kezdem mesélni, ki vagyok, miért fotózok, oktatok, adok elő, szervezek. Miért jelent sokat, amikor hozzám fordulnak, miért ragadnak magával úgy az érzelmek, miért is fotózok még mindig annyira bevonódva a hangulatokba. Kértem pár sort egy 'menyasszonyomtól', ezt írta: "A női fotós kincs. A látásmódja, az érzelmei, az az egy-egy szó, amitől a pár a világ legtermészetesebb dolgának érzi, hogy az esküvőjüket végigköveti valaki egy kamerával. Megteremti azt a hangulatot, hogy a lány, a gátlásos nő, az anya, különlegesnek, izgalmasnak érezze magát. Ez Timi titka... Ő az a fotós, akit bátran meg lehet keresni bármilyen történettel, vággyal, elképzeléssel. Biztos lehetsz benne, hogy örülni fog neki." (Lehet, hogy fel kellene vennem a sorok íróját marketingesnek? )

Pekár László

Pekár László

fotós

Az év nagy részét Kanadában töltöm, ahol esküvőket és táncosokat fényképezek. A fotózás a második karrierem, előző életemben táncművész majd tánctanár voltam. Éppen ezért képes vagyok úgy beállítani a modelljeimet, hogy azok a legkevésbé sem tűnnek beállítottnak, mesterkéltnek, inkább természetesnek és könnyednek.

Amit mások mondtak rólam:  "Színekre és formákra érzékeny, stílusa letisztult és izgalmas, modelljeivel pillanatok alatt képes közvetlen és stresszmentes hangulatot teremteni."

   

Néveri Kati

Néveri Kati

vágó, asszisztens

Stúdióirányítás, rendezvényhelyszín vezetése, adminisztráció, weboldalkészítés, videovágás.

Ha Kati írná a bemutatkozását, akkor körülbelül a fenti felsorolásból állna. Minden kreatív jelenlét mögött a rendszer működtetése hatalmas energia. 2010-es menyasszonyos évünk óta Kati évről évre több mindent vesz át tőlem, ami nélkül ma már megállna a világom. Először az adminisztratív feladatokat vette át, majd a weboldalak szerkesztését. Ma egy komplex stúdiórendszerben lát el vezetői feladatokat. Az NDustrialEvents vezetője, az NDustrialStudiosban operatív rendszereket viszi. A háttérben támogatja weboldal, dekorálások az Stúdió Madison munkáját. Számos weboldal kialakítását jegyzi mára. A vágás a szerelem kategória lett.Mára elmondhatom, hogy legtöbb fotóslideshow-m nézettségét verik azok a filmek, amelyeket vágott nekem.

Remek társ, nagyon gyors, megbízható, vidám és kreatív. Szinte nem létező kombináció.