3. alkalommal futunk neki az egyik legösszetettebb workshopnak, amiben oktatok Minden benne lesz, amit a női fotográfiáról tudok, érzek, látok. A fotózás apró technikai részleteitől a lelkületéig. Vezető témák: a modell mozgatása, testalkatok, fények, kellékek, de beszélünk a zenéről, illatokról, hangulatokról.

1. nap

9.30-10.00 érkezés, kávé, pogácsa

10.00 – 13.30 előadás
13.30 – 14.00 rövid ebédszünet
14.00 – előadás&gyakorlat keveredése legalább 19.00-ig, hogy mindenféle fényben fotózhassunk. Ezen a napon egy modellel fotózok, a résztvevők megfigyelők. Az első workshop tapasztalata alapján nem ígérem, hogy egy valós fotózást modellezünk le. Miközben fotózok igyekszem minél több beállítással dolgozni, elmondani mit miért állítok úgy, mire figyelek, mit áldozok be, mi fontos az adott pillanatban. A fotózást azért kezdjük későn, hogy kicsit érintsük a mesterséges fényeket, ahogyan azt a valóságban is teszem.

Slide

2. nap

10.00-től várjuk a kollégákat, a modellek sminkelődnek, készülődnek, közben elmondom, hogy melyik modellnél, milyen korosztálybeli, kommunikációs különbségek vannak egyéni fotózásoknál is és a workshop alkalmával
11.00 – 16.00 kiscsoportos fotózás (max. 4 fő) 3 modellel, a stúdió teljes területén (közben rövid ebéd)
A modellek és a termek között irányítottan fogunk váltani.
A fotózások alatt mindenkinek figyelem a beállításokat, válaszolok egyéni technikai kérdésekre, belenyúlok pozókba, ha szükséges.
16.00 – 19.00-ig az előző nap fotózott képek áttekintése, utómunka, slideshow készítés, albumtervezés.

Miközben elmondom, hogy melyik munkafolyamatban mit csinálok, egy kolléga egy másik gépen mutatja végig a folyamatokat.
A workshop ára tartalmazza a két napos oktatást (modellekkel, sminkkel, ruhákkal), üdítőket, teát, kávét, pogácsát, szendvicseket, aprósütit a 2 nap alatt végig.
A workshopon való résztvétel egy igény szerinti 2 órás egyéni  konzultációt, portfólióelemzést is tartalmaz.

A workshop díja 99 000 Ft
A maximum létszám 12 fő

Jelentkezés:
timea@ndustrialstudios.com
+36204290059