Női rajzolatok glamour workshop No.5

2021. szeptember 7-8.

Studio Madison

5. alkalommal futunk neki az egyik legösszetettebb workshopnak, amiben oktatok. Az új helyszín adja magát most először leszünk a Studio Madisonban. Új modellek jönnek, új anyagok. Ami változatlan, két hosszú nap, fontos, hogy úgy szervezzétek, hogy 7-ig tartanak a napok.

Minden benne lesz, amit a női fotográfiáról tudok, érzek, látok. A fotózás apró technikai részleteitől a lelkületéig. Vezető témák: a modell mozgatása, testalkatok, fények, ruhák, smink, haj, de beszélünk a zenéről, illatokról, hangulatokról, editálásról, marketingről, trendekről.

1. nap

9.30-10.00 érkezés, kávé, pogácsa, mártogatósok, reggeli falatkák

10.00 – 13.30 előadás, rengeteg képanyaggal, amelyek csak oktatási megjelenési engedélyesek. Minden workshop kiemelt része egy másfél órás oktatás a kamera előtti női mozgásról, az apró részletekről, a pózok finomhangolásáról. Erre a részre a már korábban végzett kollégákat is visszavárjuk, tömény, intenzív, gyakorlatias tananyag profi modellel.

13.30 – 14.30 rövid ebédszünet

14.30 – előadás&gyakorlat keveredése legalább 19.00-ig, hogy mindenféle fényben fotózhassunk. Ezen a napon egy modellel fotózok, a résztvevők megfigyelők. Az előző workshop tapasztalata alapján nem ígérem, hogy egy valós fotózást modellezünk le. Ahhoz szükség van az intimitásra, ami ilyen létszámnál megszűnik. 😏 Miközben fotózok igyekszem minél több beállítással dolgozni, elmondani mit miért állítok úgy, mire figyelek, mit áldozok be, mi fontos az adott pillanatban. Azért kezdődik a fotózás viszonylag későn, hogy mindenféle fényviszonyba belemenjünk.

2. nap

10.00-től várjuk a kollégákat, a modellek sminkelődnek, készülődnek, közben elmondom, hogy melyik modellnél, milyen korosztálybeli, kommunikációs különbségek vannak egyéni fotózásoknál is és a workshop alkalmával
11.00 – 16.00 kiscsoportos fotózás (max. 4 fő) 3 modellel, a stúdió teljes területén (közben rövid ebéd)
A modellek és a termek között irányítottan fogunk váltani.
A fotózások alatt mindenkinek figyelem a beállításokat, válaszolok egyéni technikai kérdésekre, belenyúlok pózokba, ha szükséges. Mivel kis csoportokban vagytok, lesz lehetőségetek egyéni képek készítésére, portfolió építésére alkalmas anyag fotózására.
16.00 – 19.00-ig az előző nap fotózott képek áttekintése, utómunka, slideshow készítés, albumtervezés.

A retusálás nem az én világom, van akiket ez sokkal jobban érdekel, jobban elmélyülnek benne, nagyon szenvedéllyel csinálják. Ezen a workshopon Dalnoki Márton kollégám tanítja meg nektek a glamour retus fogásait. Itt többet megtudhattok erről az oldaláról.

A workshop ára tartalmazza a két napos oktatást (modellekkel, gyönyörű sminkekben, válogatott fehérneműkben), üdítőket, teát, kávét, pogácsát, szendvicseket, könnyű ebédet, aprósütit a 2 nap alatt végig.

A workshopon való résztvétel egy igény szerinti 2 órás egyéni  konzultációt, portfólióelemzést is tartalmaz, melyet a workshop után egyénileg kérhettek.

A WORKSHOP DÍJA 109 000 FT
A MAXIMUM LÉTSZÁM 12 FŐ

Jelentkezés:
timea@ndustrialstudios.com
+36204290059