New York workshop

2018. október 1-7. New York

A workshop részvételi díja:

449.000 Ft

6 éjszaka 7 nap

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegy árát, workshop ideje alatt a tömegközlekedés árát, a manhattani szállást, reggelivel. 4 nap oktatás lesz, modellekkel, estélyi és esküvős ruhában. Plusz 1 nap szervezett szabad program, vásárlás (B&H), múzeum (MOMA) és egyéb programok. A workshop minimum 6 fővel indul el, a maximum hallgatói létszám pedig 12 fő.

New York és azon belül Manhattan számomra a világ közepe, egy kis félszigetben összesűrítve. Benne a történelem szimbiózist alkot a legújabb építészettel. Hihetetlen mennyiségű ember dolgozik, él egy elsőre zajos, zűrös, ám hosszabban megfigyelve meglepően jól működő harmóniában. Manhattan a legizgalmasabb kavalkád, az egész világ képviselteti magát benne. Grandiózus épületek, utak, parkok alkotják a világon egyedülálló módon.

Ezt a sokféleséget igyekszünk a modellekben is megjeleníteni majd, szervezünk kinti és itthoni modellt is. Gyönyörű ruhákat kapunk erre a workshopra is daalarnától.❤️ Fotózunk a Brooklyn Bridgenél, Sohoban, High Line legszebb részén, Grand Centralnál, Central Parkban. Kihasználjuk majd, hogy ez a város tényleg sosem alszik, estéket töltünk majd a Broadway-en és a Times Square-en. A Staten Island ferry legszebb kilátását nyújtó útját pedig alig várom, hogy megmutathassam nektek. Nekem ez már hagyomány, minden alkalommal mikor New Yorkban jártam felültem rá. 😊

Az oktatás nyelve magyar, a workshop ideje alatt pár órás szabadprogram van csak. Aki szeretné társával is megosztani az élményt, nekik azt javasoljuk, hogy a hétvégére jöjjön ki utána és maradjanak hosszabban.

A meghirdetett ár május 18-ig fix, amennyiben a repjegyárak emelkednek a workshop kiírt ára is annyival módosulhat.

Érdeklődni és jelentkezni a jaksa@timeapictures.com email címen, messengeren, (leggyorsabb) valamint +36 20 429 00 59  telefonszámon lehet. Végleges foglalás adatokkal a repjegyvásárláshoz 150.000 Ft előleggel. A repülőjegy nem lemondható, nem átruházható.

Várunk szeretettel!