New York workshop 2.0

2019. október 1-8. New York

New York és azon belül Manhattan számomra a világ közepe, egy kis félszigetben összesűrítve. Benne a történelem szimbiózist alkot a legújabb építészettel. Hihetetlen mennyiségű ember dolgozik, él egy elsőre zajos, zűrös, ám hosszabban megfigyelve meglepően jól működő harmóniában. Manhattan a legizgalmasabb kavalkád, az egész világ képviselteti magát benne. Grandiózus épületek, utak, parkok alkotják a világon egyedülálló módon.

A NY workshop 1.0 tapasztalatából a 2.0 workshop egy kicsit más lesz. Egyszerre lesz utazás és workshop. 1 nappal hosszabb lesz, hogy több szabadprogram férjen bele. Van pár látnivaló, ahol a fotózás nem engedélyezett, de nem szabad kihagyni. 3 napon fogunk együtt fotózni és lesz plusz 1 napra még szervezett modell, ahol a hallgatók egyénileg fotózhatnak. Kint élő modelleket szervezünk majd a fotózásokra. Főként street és fashion tematikában. Fotózunk a Brooklyn Bridgenél, Sohoban, High Line legszebb részén, Grand Centralnál, az Oculusnál, a Rockefeller Centernél. A Vessel csodás, ha nem fejezték be, akkor is lenyűgöző. Kompozunk majd Brooklynba és ott is fotózunk. Kihasználjuk majd, hogy ez a város tényleg sosem alszik, estéket töltünk majd a Broadway-en és a Times Square-en. A Staten Island Ferry kihagyhatatlan program. 😊 A nem modellfotózásos helyszínek között pedig a World Trade Center, Pod39. Bagel Store, B&H(mindjárt az elején) kihagyhatatlan. Lesz idő vásárolni, múzeumba menni, mindenképpen fogunk biciklizni.

Manhattan zajos, nyüzsgő, izgalmas város, klasszikus oktatás nem lesz benne. Inkább a lehetőséget teremtjük meg, hogy különleges helyen, nagyon szép képeket fotózhassatok. Szeretnénk minél több helyre eljutni veletek, így a fotónapokon dinamikus, nagy terhelésű napokra számítsatok. A komponálással kapcsolatos elméletet a nulladik napon itthon átvesszük. Ennek a workshopnak a súlypontja NY. Aki lassabb, kommunikációra, beállításokra, részletekre fokuszáló oktatásra vágyik, annak egy következő glamour workshopot ajánlunk.

A workshop részvételi díja:

399.000 Ft + repülőjegy

7 éjszaka 9 nap

+0. nap elméleti oktatás és imerkedés az NDustrialStudiosban

A részvételi díj tartalmazza  a manhattani szállást (4 szobás franciaágyas apartmanban), bőséges reggelit.  3 nap lesz szervezett fotózás  modellekkel, fashion és street ruhában. 1 nap szervezett szervezett, de nem irányított fotózás.

A repülőjegy, ESTA intézésében segítünk majd. A 2018-as workshop árait tudjuk megadni irányadónak, kb. 150ezres tétellel kell számolni. Egy gépen tervezünk kiutazni, amennyiben valaki hosszabban maradna, természetesen megteheti, a visszaút dátuma rugalmas, a szállásról való kiköltözés fix. október 8-a.

A meghirdetett ár 3 részletben fizetendő. Az 1. részlet a repülőjegy megvásárlása, a 2. részlet június 30-ig (199 000), a 3. részleg augusztus 31-ig (200 000). Az ár a dollár árfolyam 5% feletti változás esetén a változás mértékének megfelelően változik a még fizetendő részletekre.  A május 10-i dollár eladási árfolyama 300Ft.

A workshop minimum 8 fővel indul el, a maximum hallgatói létszám pedig 12 fő.

Érdeklődni és jelentkezni a jaksa@timeapictures.com email címen, messengeren, (leggyorsabb) valamint +36 20 429 00 59  telefonszámon lehet.

Várunk szeretettel!

Jaksa Tímea