New York workshop 2.0

2019. szeptember 26-október 2. New York

New York és azon belül Manhattan számomra a világ közepe, egy kis félszigetben összesűrítve. Benne a történelem szimbiózist alkot a legújabb építészettel. Hihetetlen mennyiségű ember dolgozik, él egy elsőre zajos, zűrös, ám hosszabban megfigyelve meglepően jól működő harmóniában. Manhattan a legizgalmasabb kavalkád, az egész világ képviselteti magát benne. Grandiózus épületek, utak, parkok alkotják a világon egyedülálló módon.

Ezt a sokféleséget igyekszünk a modellekben is megjeleníteni majd, szervezünk kinti és itthoni modellt is. Lesz utcai ruhás, elegáns, estélyis és esküvős fotózásunk. Gyönyörű ruhákat kapunk az esküvői részre a workshopra daalarnától.❤️ Fotózunk a Brooklyn Bridgenél, Sohoban, High Line legszebb részén, Grand Centralnál, az Oculusnál. Kihasználjuk majd, hogy ez a város tényleg sosem alszik, estéket töltünk majd a Broadway-en és a Times Square-en. A Staten Island ferry kihagyhatatlan program. 😊

Manhattan zajos, nyüzsgő, izgalmas város, klasszikus oktatás nem lesz benne. Inkább a lehetőséget teremtjük meg, hogy különleges helyen, nagyon szép képeket fotózhassatok. Szeretnénk minél több helyre eljutni veletek, így dinamikus, nagy terhelésű napokra számítsatok. A komponálással kapcsolatos elméletet a nulladik napon itthon átvesszük. Ennek a workshopnak a súlypontja NY. Aki lassabb, kommunikációra, beállításokra, részletekre fokuszáló oktatásra vágyik, annak az áprilisi Toszkána 3.0, vagy a februári Női rajzolatok 4.0 workshopot ajánljuk.

A workshop részvételi díja:

399.000 Ft + repülőjegy

6 éjszaka 7 nap

+0. nap elméleti oktatás és imerkedés az NDustrialStudiosban

A részvételi díj tartalmazza  a manhattani szállást (4 szobás franciaágyas apartmanban), bőséges reggelit, workshop ideje alatt a tömegközlekedést, az Airtrain jegyet.  4 nap lesz szervezett fotózás  modellekkel, estélyi és esküvős ruhában. 1 nap szervezett szabad program, vásárlás (B&H), egyéni szervezésben múzeumok és egyéb programok.

Az oktatás nyelve magyar, a workshop ideje alatt a reggeli órák szabadok, általátban délután és este fotózunk majd. Aki szeretné társával, nem fotográfus barátjával is megosztani az élményt, nekik azt javasoljuk, hogy maradjanak tovább és 2-ától csatlakozzon hozzájuk. A nem fotós NYért lelkesedő ismerőseim pedig írjanak privátban, nekik más javaslatom van.

A repülőjegy intézésében segítünk majd. A 2018-as workshop árait tudjuk megadni irányadónak, kb. 150ezres tétellel kell számolni. Egy gépen tervezünk kiutazni, visszafelé pedig két csoportban, ha többen maradnak kint hosszabb időre.

A meghirdetett ár 3 részletben fizetendő. Az 1. részlet jelentkezéskor, a 2. részlet május 31-ig, a 3. részleg augusztus 31-ig. Az ár a dollár árfolyam 5% feletti változás esetén a változás mértékének megfelelően változik a még fizetendő részletekre.  Meghirdetéskor 2018. december 1. hete a dollár középárfolyama 285Ft-on állt. A repülőjegyeket 2019 elején tervezzük megvenni.

A workshop minimum 6 fővel indul el, a maximum hallgatói létszám pedig 12 fő.

Érdeklődni és jelentkezni a jaksa@timeapictures.com email címen, messengeren, (leggyorsabb) valamint +36 20 429 00 59  telefonszámon lehet.

Várunk szeretettel!